Mjölkstockning?!

Här sitter jag klockan 06:22 på morgen och googlar på mjölkstockning.
Hade så ont i höger bröst i morse när Zelda vakna, så hon fick äta först ur det bröstet, trots att det andra var stenhårt. Kändes lite bättre efter hon ätit, men fortfarnade öm. Försökte pumpa ur lite efter hon ätit, men det kom ingenting. Så nu får jag se till att hon äter mycket ur det högra bröstet idag och att jag håller dom varma!

Förutom det trist så kan jag meddela att jag en väldigt stolt mamma idag. Lillan somna 21:15 i sin säng igår och sov ända tills 05:30!!! Hon vakna till en kortis vid 22 och 23, men det var bara att peta in nappen då så somna hon om på två röda. Mammas duktiga tjej. Och nu sover hon igen.
Hon har sovit så långa sträckor förut, men då har hon inte somnat för natten förrens elva tolv tiden.



Jag gick och la mej strax före elva men hade supersvårt att somna. Jag somnade inte förrens vid ett två någongång. Det var en massa bilar som spela HÖG musik, massa epor och fula raggarbilar som körde fram och tillbaka hela kvällen/natten igår. Vart så sjukt irriterad. Dom kunde hållt sej nere på ön eller stannat hemma!!!
Och det värsta var när dom stanna vid TP och gick ur bilarna/eporna/raggarbilar och stod och prata (SKREK)..
Jobbigt jobbigt...

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova en stund till.

GRATTIS KUSIN JOAKIM SOM IDAG FYLLER 17 ÅR!
 


Kommentarer
p e e l i i n

De skulle va jättekul! :) De e bara å ringa om du kommer på de fler gånger :) Vi kanske kan ses nånting nästa vecka eller nästa helg? Ja e inte säker på att ja hittar ute i hedesunda, men de går väl å lösa ;) puss

2010-07-29 @ 12:37:39
URL: http://niidju.blogg.se/
Malin

Haha, du tycker verkligen inte om epor!!! :D

2010-07-30 @ 18:32:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0