Föräldrargrupp

Igår var det första gången på föräldrargruppen. Jag kom som vanligt sent, fast bara med 2 minuter kanske. Men det är alltid pinsamt. Jag var den enda som var där själv också, alla andra mammor hade sina blivande pappor med sej. Lite tråkigt att Magnus inte kunde följa med, men han kommer följa med någon annan gång istället.
Igår så pratade hon om förlossningen och smärtstillande och lite sånt. Känns så konstigt att prata om förlossningen nu, det är ju så himla långt bort tycker jag, även fast det bara är 10 veckor kvar. "Det går fort" säger alla, men det tycker inte jag, haha! Jag tar en dag i taget, så får jag se vad som händer.
Vi fick i uppdrag att döpa gruppen också och efter en lång tystnad var det en av papporna som kom med förslaget "tysta gruppen" haha. Vi gjorde iaf rättvisa åt namnet, haha! Jag tror alla var väldigt spända och nervösa, det var ju första gången. Kommer nog bli mer avslappnat nästa gång.
Vi skulle kika på en film också, men den trassla upp sen i videon så vi fick gå hem istället :P

Efter träffen så stannade jag på City gross och köpte mat. Jag måste ha blivit gammal eller något för jag tycker det är superkul att gå i stoooora mataffärer. Finns ju mycket mer än mat, så jag blev där i över en timme innan jag gick till kassan. Fanns ju så mycket att titta på. Och massa mumsig mat :)



Nu ska jag ut med Freja, sen ska jag städa klart resten av lägenheten.
Har bara badrummet och sovrummet kvar. Plus lite tvätt jag ska ta itu med.
Och i skrubben lär jag städa upp lite också!


Kommentarer
Elin

Ja gammla är vi :P hehe. Och du måste ju få massor av vuxenpoäng för att få barn :) Du får tjata med magnus nästa gång du ska till föräldara gruppen... Saknar dig <3

2010-02-02 @ 14:27:34
Hanna

Elin: Nu får du också skaffa en blogg igen! Så jag får något nytt att läsa :)

2010-02-02 @ 15:57:32
Elin

=) Men jag har ju inget roligt att skriva om.. Typ idag har jag vart i skolan... hehe

2010-02-02 @ 18:29:27
bästa kusin

Hanna, nu är det dags att uppdatera!! ;)

2010-02-08 @ 20:09:01
URL: http://troosan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0